fbpx

Muuttolaatikot edullisesti

Muuttolaatikot edullisesti ja vaivattomasti!

Kunnolliset muuttolaatikot varmistavat onnistuneen muuton. Banaanilaatikoiden keräily ei kannata, sillä muuttamiseen suunniteltuihin laatikoihin pakkaat kätevästi kaiken pienen irtaimen. Samalla minimoit tavaroiden rikkoontumisriskin ja pahvilaatikoiden hajoamiset. Laatikot toimitetaan haluamaasi osoitteeseen ja noudetaan ilmoittamanasi ajankohtana. Voit myös noutaa laatikot varastolta Kirkkonummelta.

Nopeammin muuttolaatikoilla

Muuttolaatikot nopeuttavat ja helpottavat muuttoa. Hyvin pakattuja muuttolaatikoita on helppo pinota päällekkäin ja siirtää esimerkiksi nokkakärryillä autoon. Ne vievät myös autossa huomattavasti vähemmän tilaa kuin erikokoiset pahvilaatikot. Tavaroiden kantaminen, auton kuormaaminen sekä tyhjentäminen sujuu myös nopeammin kunnollisilla muuttolaatikoilla ja säästää näin aikaa ja kustannuksia.

Muuttolaatikoita myös erikseen

Muuttolaatikoita voi vuokrata erikseen ilman muuttopalvelua. Ne toimitetaan sovittuna ajankohtana haluamaasi osoitteeseen ja noudetaan pois kun ilmoitat ettet enää tarvitse niitä. Laatikot voi myös itse noutaa varastoiltamme. Tämän helpommaksi ei laatikoiden vuokraaminen tule! Muuttolaatikot tilaat tarjouspyyntölomakkeella tai puhelimitse.

Muuttolaatikoiden toimipisteet

Ojangonkuja 4, 02480 Kirkkonummi

p. 040 143 5568 (klo 8-16)

Hätätapauksissa puh: 050 433 2805

Muuttolaatikoiden vuokrausehdot

Loviisan alueella yhteistökumppanimme tarjoaa muuttolaatikot.

Varatilaa vailla?

Katso erikokoiset tilavaihtoehdot meiltä ja varaa itsellesi tila!

Loviisa

Seppäläntie 47, Loviisa
Puhelin: 050 438 3111
Sähköposti: asiakaspalvelu@varatila.fi